Testimoniale

A fost prima noastra intalnire cu o agentie serioasa pentru bone si a fost o surpriza placuta. Daca pana atunci incercarile de a gasi bona pentru fetita prin metoda „clasica”, din gura in gura, au esuat, din momentul in care am contactat agentia Nonabona si pana cand am fost sunati ca sunt persoane disponibile a fost extrem de scurt, o zi sau doua. Personalul a dovedit multa grija in alegeri, in functie si conditiile noastre. Am primit sfaturi utile care ne-au fost de folos la intrevederea cu potentialele bone. Despre fiecare dintre ele am primit informatii utile si recomandari. Alegerea propriu zisa a fost un pic mai complicata deoarece toate candidatele aveau suficienta experienta cu copii, dovedind inca o data calitatea preselectiei din partea agentiei. In acest moment la cateva luni bune suntem extrem de multumiti de alegerea facuta prin intermediul agentiei Nonabona, ale carei servicii le recomandam cu caldura ca fiind de cea mai buna calitate. Multumim echipei Nonabona!

Stanciu C.medicIasi

Am apelat la serviciile agentiei Nona Bona, cautand bona pentru nepotul meu de 1 an. Roxana a inteles de la inceput care sunt exact circumstantele si cerintele. Roxana a fost mereu la dispozitia noastra oricand aveam intrebari sau cerinte aditionale. A organizat eficient si la timp interviul cu aplicantii, efectuand toate verificarile necesare si asigurandu-se ca experienta bonelor corespunde asteptarilor familiei. O vom recomanda cu caldura tuturor prietenilor nostri in cautare de bone!

Viorel Varvaraprofesor universitarIași

În primul rând colaborarea cu bona noastra este, de departe, ceea ce ne-am dorit dintotdeauna de la o doamna care să ne ajute cu copiii. Faţă de d-na Alexandrina, atât eu cât şi soţia, avem doar cuvinte de laudă pentru care este o capacitate intelectuală nativă şi are un fel de a fi care atrage copilul prin căldură sufletească. Cele două fete, Sofia şi Valeria, sunt îndrăgostite de bona noastra. Cât priveşte feedback -ul la adresa agenţiei Nonabona, voi rezuma doar prin a sublinia faptul că serviciile oferite nu numai că au atins nivelul de calitate aşteptat dar chiar ni le-au depăşit. Pentru noi rezolvarea unei probleme ce începea a fi fără ieşire ne-a convins că singura soluţie este apelarea la persoanele care pot ştiu să o rezolve într-un mod profesional. Din acel moment am mers şi vom merge cu încredere deplină în serviciile de calitate ale Nonabona.

Liviu JascanujuristIași