Despre noi

boneDragii nostri,

Nonabona a fost creată pentru a vă oferi suportul și indrumarea necesară pentru a găsi împreună “ acea persoană” care se pliază perfect pe nevoile dvs, gata sa îndrume, să iubească și să educe comoara neprețuită pe care le-o încredințați timp de câteva ore pe zi. Totul fără a va supune experientelor neplăcute la care se expun cei care pornesc singuri pe acest drum anevoios al recrutării.

Roxana este managerul agenției și se ocupă de bunul mers al lucrurilor. A participat direct, în ultimii ani la selecția a peste 50 de persoane pentru diferite poziții, în companiile în care a lucrat, însa cea mai dificilă selecție a fost a persoanei în mâinile și în grija căreia a trebuit să-și lase proprii copii. Presiunea alegerii a fost uriașă și a trebuit sa parcurgă toate etapele pe care le presupune recrutarea și selecția unei bone de una singură a răspuns la telefoane (multe și de cele mai multe ori la ore total nepotrivite și necompatibile cu programul bebelușilor), s-a întâlnit cu zeci de persoane care nu aveau nicio legătură cu descrierea telefonică, și după mult timp pierdut, a găsit în cele din urma, persoanele potrivite. Bilanț: Zeci de ore, chiar zile investite în acest proces epuizant, disconfortul de a dialoga cu persoane fără o educație minimă, stresul de a ajunge la finalul listei fără un rezultat concret.

Adelina este psiholog și în același timp recruiter cu experiență. Responsabilitățile ei includ o discuție amănunțită cu candidatele noastre, precum și o evaluare psihologica minuțioasă. Concluziile testelor psihologice dar și a discuţiilor cu psihologul nostru, va vor fi puse la dispoziție, după încheierea contractului.