Procesul de selecţie

interviu babysitter, guvernanta, bona Iasi

Primul pas…
Pentru a demara procesul de selecție avem nevoie de câteva informații minimale despre dumneavoastră și familia dvs., precum şi cerințe minimale despre bona/guvernanta/menajera. Ni le puteți pune la dispoziție prin completarea formularului online, prin telefon sau printr-o vizita la biroul nostru.
În cele mai multe cazuri avem candidații potriviți în baza noastră de date, drept urmare veți putea sa urmați procedura de vizionare. Dacă nu avem candidații adecvați, vom demara procedura de căutare conform criteriilor specificate de dumneavoastră. Aceasta etapa poate dura de la 2 zile la o săptămână.

Etapa de vizionare…
În aceasta etapa avem deja selectați pentru dvs. 2-3 candidați cu care va vom programa o întâlnire. Înainte de interviu se va achita taxa de vizionare, 80 lei.
Aplicanții sunt evaluați din punct de vedere psihologic, al analizelor medicale, juridic şi sunt verificate recomandările.

In cazul în care candidatul nu are analize medicale recente și nici nu este luat în evidență de către un medic de familie, starea sa de sănătate nu poate fi evaluată de catre noi. La cerere, se pot efectua analize medicale minimale sau extinse, costul acestora intrând în atribuțiile angajatorului.

Acceptați un candidat…

În momentul în care ați acceptat un candidat propus, se va semna contractul de consultanta cu Nonabona şi se va achita un comision cuprins intre 500 si 1800 ron in functie de programul de lucru al bonei, menajerei sau ingrijitoarei si de complexitatea cerintelor pentru acest post.
Comisionul agentiei se plătește o singură dată, după perioada de probă a candidatului (maxim o săptămână) și acoperă o perioadă de garanție de 3 luni.

Comision agenție:

Bona/babysitter part time 2-3 ore/zi Bonă/menajeră/îngrijitoare bătrâni full time (6-8 ore/zi) Bonă/menajeră/îngrijitoare internă
500-700 ron 1500-1800 ron 1800-2000 ron
Fiecare candidat primește o Fişă de post cu responsabilitățile pe care le va prelua. Vă rugăm să adăugați la aceasta fişa de post propriile dvs. cerințe.

Angajatul începe activitatea…
Suntem foarte interesați ca lucrurile sa decurgă bine după începerea colaborării cu persoana aleasa. De aceea ne cerem permisiunea sa va contactam pentru a ne asigura ca sunteți mulțumit de persoana selectata. Vă rugăm sa ne contactați dacă aveți întrebări, ezitări sau doriți sa discutam anumite lucruri. Ne face plăcere sa va oferim tot suportul în rezolvarea oricărei situații problematice.